Verzending en retour

VERZENDING EN RETOUR

VERZENDING:
Wij streven er naar om de bestelling binnen enkele dagen naar je te verzenden zodat ons artikel(en) een levertijd heeft van 3-5 dagen. De leveringstermijn begint te lopen op de moment dat de betaling is voldaan. De verzendkosten voor leveringen in Nederland zijn € 4,50.

RETOUREN:
Ben je niet tevreden over de door jou bestelde artikelen dan is er de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos te retourneren. Stuur het ingevulde retourformulier mee met de zending. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product ongebruikt of -gedragen zijn en dienen originele verpakkingsmiddelen nog intact te zijn. Items die zijn beschadigd door het dragen of passen kunnen niet geretourneerd worden. Alle teruggestuurde items worden geïnspecteerd bij binnenkomst.

Ons doel is om originele Haagse artikelen uit te brengen. We vinden het top als je dat waardeert, maar behalve authentieke producten, willen we jou ook een zo goed mogelijke service aanbieden. Dus mocht er iets zijn waarvan je denkt dat het beter of anders kon, laat het ons weten! Mocht het zo zijn dat je er erg tevreden over bent (artikel/service), dan willen we dat ook graag weten. Zodat we in de toekomst iedereen naar tevredenheid kunnen helpen. Heb je een boodschap en/of heb je suggesties of ideeën, stuur ze door naar webshop@groengeelhart.nl en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Wilt u iets ruilen? Gebruik dan onderstaand contactformulier om uw retour aan te melden.

  Selecteer uw retourreden:

  Welkom terug!

  Log hier in op Groen Geel Hart

  Nieuw account aanmaken

  Fill the forms bellow to register

  Retrieve your password

  Please enter your username or email address to reset your password.